skip to Main Content

Terakhir dikemas kini: 19 Jun 2020

Raya Kitchen (“kami” atau “kita”) mengoperasikan laman web Raya Kitchen (“Perkhidmatan”).

Halaman ini memberitahu anda bahawa dasar kami mengenai pengumpulan, penggunaan dan pendedahan Maklumat Peribadi semasa anda menggunakan Perkhidmatan kami.

Kami tidak akan menggunakan atau berkongsi maklumat anda dengan sesiapa kecuali seperti yang dijelaskan dalam Dasar Privasi ini.

Kami menggunakan Maklumat Peribadi anda untuk menyediakan dan meningkatkan Perkhidmatan. Dengan menggunakan Perkhidmatan, anda bersetuju dengan pengumpulan dan penggunaan maklumat mengikut dasar ini. Kecuali dinyatakan lain dalam Dasar Privasi ini, istilah yang digunakan dalam Dasar Privasi ini mempunyai makna yang sama seperti dalam Terma dan Syarat kami, dapat diakses di https://www.rayakitchen.com.my

Pengumpulan dan Penggunaan Maklumat

Semasa menggunakan Perkhidmatan kami, kami mungkin meminta anda untuk memberikan kami maklumat peribadi tertentu yang dapat digunakan untuk menghubungi atau mengenali anda. Maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi (“Maklumat Peribadi”) mungkin termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

  • Nama
  • Alamat emel
  • Nombor telefon
  • Data Log

Kami mengumpulkan maklumat yang dihantar oleh pelayar anda setiap kali anda mengunjungi Perkhidmatan kami (“Log Data”). Data Log ini mungkin merangkumi maklumat seperti alamat Protokol Internet komputer (“IP”), jenis pelayar, versi pelayar, halaman Perkhidmatan kami yang anda lawati, waktu dan tarikh lawatan anda, masa yang dihabiskan di halaman tersebut dan lain-lain statistik.

Kuki

Kuki adalah fail dengan sejumlah kecil data, yang mungkin termasuk pengecam unik tanpa nama. Kuki dihantar ke pelayar anda dari laman web dan disimpan di cakera keras komputer anda.

Kami menggunakan “kuki” untuk mengumpulkan maklumat. Anda boleh mengarahkan pelayar anda untuk menolak semua kuki atau untuk menunjukkan apabila kuki dihantar. Walau bagaimanapun, jika anda tidak menerima kuki, anda mungkin tidak dapat menggunakan beberapa bahagian Perkhidmatan kami.

Penyedia Perkhidmatan

Kami mungkin menggunakan syarikat dan individu pihak ketiga untuk memudahkan Perkhidmatan kami, untuk menyediakan Perkhidmatan bagi pihak kami, untuk melakukan perkhidmatan yang berkaitan dengan Perkhidmatan atau untuk membantu kami dalam menganalisis bagaimana Perkhidmatan kami digunakan.

Pihak ketiga ini mempunyai akses ke atas Maklumat Peribadi anda hanya untuk melaksanakan tugas-tugas ini bagi pihak kami dan berkewajiban untuk tidak mendedahkan atau menggunakannya untuk tujuan lain.

Keselamatan

Keselamatan Maklumat Peribadi anda sangat penting bagi kami, tetapi ingat bahawa tidak ada kaedah penghantaran melalui Internet, atau kaedah penyimpanan elektronik yang 100% selamat. Walaupun kami berusaha menggunakan cara yang boleh diterima secara komersial untuk melindungi Maklumat Peribadi anda, kami tidak dapat menjamin keselamatan mutlaknya.

Pautan ke Laman Web Lain

Perkhidmatan kami mungkin mengandungi pautan ke laman web lain yang tidak dikendalikan oleh kami. Sekiranya anda klik pada pautan pihak ketiga, anda akan diarahkan ke laman web pihak ketiga itu. Kami menasihati anda untuk mengkaji Dasar Privasi setiap laman web yang anda lawati.

Kami tidak mempunyai kawalan ke atas, dan tidak bertanggungjawab untuk kandungan, dasar privasi atau amalan mana-mana laman web atau perkhidmatan pihak ketiga.

Privasi Kanak-kanak

Perkhidmatan kami tidak menghubungi sesiapa yang berumur di bawah 18 tahun (“Kanak-kanak”).

Kami tidak mengumpulkan maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi daripada kanak-kanak di bawah umur 18 tahun. Sekiranya anda ibu bapa atau penjaga dan anda sedar bahawa anak anda telah memberikan kami Maklumat Peribadi, sila hubungi kami. Sekiranya kami mengetahui bahawa kanak-kanak di bawah 18 tahun telah memberikan kami Maklumat Peribadi, kami akan segera memadamkan maklumat tersebut dari pelayan kami.

Mematuhi Undang-Undang

Kami akan mendedahkan Maklumat Peribadi anda sekiranya diminta untuk melakukannya melalui undang-undang atau writ.

Perubahan Pada Dasar Privasi Ini

Kami mungkin mengemas kini Dasar Privasi kami dari semasa ke semasa. Kami akan memberitahu anda tentang perubahan dengan menyiarkan Dasar Privasi baharu di halaman ini.

Anda dinasihatkan untuk mengkaji Dasar Privasi ini secara berkala untuk sebarang perubahan. Perubahan Dasar Privasi ini akan berkuat kuasa apabila ia disiarkan di halaman ini.

Hubungi Kami

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan tentang Dasar Privasi ini, sila hubungi kami.

Back To Top
×Close search
Search